Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Szakszervezetek.hu meghirdeti a Dura-Kuti diplomamunka-pályázat 2024-et.

A Dura László diplomamunka-pályázat 2022 pályázati kiírásra benyújtott pályamunkák közül négy diplomamunkát díjban, egyet pedig dicséretben részesített a Bíráló Bizottság. A díjátadó ünnepségre 2023. június 28-ikán, a Hotel Benczúrban került sor.

 Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Szakszervezetek.hu meghirdeti a Dura-Kuti diplomamunka-pályázat 2023-at.

A hatodik alkalommal meghirdetett Dura László diplomamunka pályázaton a Bíráló Bizottság négy pályázót részesített Dura László-díjban. A  díjátadó ünnepségére 2022. június 13-án „telt ház” előtt került sor a Hotel Benczúrban.

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés meghirdeti a Dura László diplomamunka pályázat 2022-t.

Négy pályázatot dicséretben részesített és két pályázatot Dura László-díjjal jutalmazott a Bíráló Bizottság az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) és a Dura-Conexio Kft. által alapított, ötödik alkalommal meghirdetett Dura László diplomamunka pályázaton.

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura-Conexio Kft. tisztelettel meghívja Önt a "Dura László diplomamunka pályázat 2020" díjátadó ünnepségére.

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura-Conexio Kft. meghirdeti a Dura László diplomamunka pályázat 2021-et.

Három pályázatot díjazott a bírálóbizottság az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) és a Dura-Conexio Kft. által alapított, negyedik alkalommal meghirdetett Dura László diplomamunka pályázaton.

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura-Conexio Kft. meghirdeti a Dura László diplomamunka pályázat 2020-at.