Kiadó neve: DURA-Conexio Kft.
Kiadó székhelye: 1098 Budapest, Csengettyű utca 7. II. em. 11.
Sajtótermék NMHH nyilvántartásba vételi okirat száma: IO/18799-2/2011
Besorolás: hírportál
Kiadásért felelős személy: Dura Mirjam
Szerkesztésért felelős személy: Dura Mirjam

Címünk:
Szakszervezetek.hu
Postacím: 1406 Budapest, Pf. 63.
Telefon: +36 1 3384 059
Jogi tanácsadást nem vállalunk!
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hirdessen oldalunkon!

Címlap-banner (a Szakszervezetek.hu felirat alatt, maximális mérete 530x140 px)
25 ezer Ft + áfa/hét, 85 ezer Ft + áfa/hónap

Címlap-billboard (a jobb oldali menüsorban, maximális mérete 180x180 px)
10 ezer Ft + áfa/hét, 35 ezer Ft + áfa/hónap

Cikkoldali banner  (maximális mérete 530x140 px) 
15 ezer Ft + áfa/hét, 50 ezer Ft + áfa/hónap


Látogatottságunk hónapról-hónapra emelkedik. Jelenleg havi több mint 11 ezer egyedi olvasó több mint 21 000 oldalletöltést generál nálunk. Olvasóink harmada új látogató.
 

A szakszervezetek,hu facebook-oldala is egyre népszerűbb, hetente több mint 8000 emberhez jutnak el így híreink.


Amennyiben további információkra lenne szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Hírszolgáltatás

A Szakszervezetek.hu szuverén hírügynökség egyedülálló rugalmassággal, partnereink igényeihez a lehető legjobban igazodva kínálja szolgáltatásait. Szerkesztőségünk a szociális partnereknek, munkavállalói képviseleteknek, szakszervezeteknek, munkaadói szervezeteknek kínálja szolgáltatásait. Szakportálok, regionális szerkesztőségek és országos médiumok számára is rendkívül kedvező feltételekkel biztosít híreket, tudósításokat, ellenőrzött információból, objektív forrásból.

Kínálatunkban elsősorban a szociális partnerek nézőpontjaiból értékelhető témájú hírek, aktuális tudósítások szerepelnek. Cikkeinkhez megrendelőink igényeit kiszolgáló fotókat kínálunk, csúcsminőségű film és hangfelvételeket biztosítunk.

Sajtókapcsolatok építése, fejlesztése

Partnereinkkel együttműködünk közleményeik célcsoportjának pontos meghatározásában, a lehető leghatékonyabb egyedi, személyre szabott kommunikációs stratégia kialakításában, közlési lehetőségek kiválasztásában, a megfelelő médiafelületek felkutatásában, sajtóanyagok előkészítésében, kreatív kivitelezésben.

Partnereinkkel együttműködve közreműködést vállalunk sajtóanyagok, közlemények készítésében. Sajtótájékoztatókat szervezünk, sajtókapcsolat- tartást vállalunk portálunkon megjelenő témakörökben.

„Sajtóközlemények árasztása”

A Szakszervezetek.hu hírügynökség tevékenységétől teljesen elkülönül az úgy nevezett „Sajtóközlemények árasztása” szolgáltatásunk. Külön megállapodás alapján, kizárólag üzleti alapon  megbízóink „sajtóközleményét”  változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is.  Szolgáltatásunk igénybevételével több ezer újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan. Ezen tevékenységünk  nem képezi a Szakszervezetek.hu - kiadás részét, a szó szerinti továbbításra szánt szövegek tartalmáért minden esetben a közleményt létrehozó, azt közöltető megrendelő a felelős.

A Szakszervezetek.hu független hírügynökségi portált az a felismerés hozta létre, hogy a munkavállalói és a munkáltatói képviseletek szakmai hírei, valamint ezek nemzetközi és hazai folyamatainak elemzései egyre inkább sajátos fénytörést szenvedve jelennek meg a sajtóban. A szakszervezeti, vagy munkaadói média megjelenések leginkább a botrányok, a tüntetések, a sztrájkfenyegetések, a bulvár szenzációk tükrében látnak napvilágot. A szociális partnerek pedig legtöbbször pártpolitikai preferenciák és előítéletek nyomán kerülnek be a napi hírfolyamba.

Hírügynökségi munkánk során a legfontosabbnak tartjuk a pontosságot a különféle érdekek hiteles, részrehajlás mentes, korrekt megjelenítését. Hangsúlyozzuk, hogy nem vagyunk szakszervezet.

A Szakszervezetek.hu szakportálként mindenekelőtt a szociális partnerek  szereplői számára kíván hasznosítható, értékes információkat és intakt háttérmagyarázatokat nyújtani, a közvéleményt befolyásoló kis- és közepes hírigényű médiumoknak (újságoknak, rádióknak, televízióknak, online tartalomszolgáltatóknak) pedig a hírpiacon reális alternatívát kínálni.

Az információszolgáltatás mellett a Szakszervezetek.hu kiemelt feladatának tekinti, hogy teret adjon kulcsfontosságú érdekérvényesítési kérdésekről, illetve az érdekképviseletek társadalmi szerepe körül folyó polémiáknak. Olyan szakmai  vitáknak, amelynek minőségéhez az alapot a téma szakavatott ismerőiből toborozott szerzőgárda, illetve az alkalmanként felkért  hozzászólók szakértelme garantálhatja.

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura Stúdió Kft. 2015-ben meghirdeti a
Dura László diplomamunka pályázatot

részletek

Szakszervezetek.hu hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a szakszervezetekkel kapcsolatos hírekről.