A VDSZ szakszervezet működési területéhez tartozó aszódi tagszervezetünknél elbocsátották a szakszervezeti titkárt.  A Richard Fritz Kft-nél működő Autóipari Munkavállalók Aszódi Szakszervezetének (AMASZ) titkára (egyben ÜT elnök és munkavédelmi képviselő is) 2017. január 13-án, az ügyének rendezésére tett szakmai megbeszélések ellenére is, a Richard Fritz Kft-től elbocsátásra került, munkáltatói rendes felmondással.

A demo Facebook linkje.

Ez ellen a lépés ellen a VDSZ is határozottan tiltakozik, a történteket jogtalannak tartja!

Szolidaritási demonstrációt szervezünk, együttműködve a közelmúltban szintén nagy botrányt kavart FKF-től kirúgott tisztségviselőkkel együtt. Az aszódi székelyű cég elé várunk mindenkit, akit felháborítanak ezek az esetek! Az AMASZ a VDSZ, és így a Magyar Szakszervezeti Szövetség tagszervezete.

A szolidaritási demonstráció IDŐPONTJA:

2017. január 24. Gyülekezés: 13:20-tól

HELYSZÍN: 2170 ASZÓD, Pesti út 19/a.

Beszédet mondanak 13:45-tól:

Király András – HVDSZ2000 szakszervezet (FKF)

László Zoltán – VASAS szakszervezet

Juhászné Kovács Edit – az elbocsátott titkár (AMASZ)

Székely Tamás – VDSZ elnök

Mindenkit várunk, aki ellenzi ezeket a munkáltatói „megoldásokat”, amelyek célja elsősorban a megfélemlítés, hogy a munkavállalói jogokért kiállókkal szemben példát statuáljanak.

EZT NEM HAGYJUK!

Találkozzunk Aszódon, kedden, 13 órától!

Kontakt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , vdsz.hu, facebook.com/vdsz.hu

VDSZ Titkárság munkaidőben: +36-1-461-2418