A „Siker konferencia” programjában kerekasztal beszélgetések zajlottak felkért, sikeres cégvezetők részvételével.

A hazai sikeres szakmai és üzleti szervezetek a versenyképesség szolgálatában című blokkban helyet kapott a Magyar Külgazdasági Szövetség, az Mvük és a HOA mellett a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete.

Az MTSZSZ elnöke felkérést kapott a sikeres üzletemberek találkozóján a panelbeszélgetésre, ahol több, mint 100 cégvezető vett részt. Lehetőség volt bemutatni az MTSZSZ stratégiáját, professzionálisan működő szakszervezeti tevékenységét.

Buzásné Putz Erzsébet elnök asszony a beszélgetés során kifejtette, miben és hogyan tudja támogatni az MTSZSZ az egyes vállalatok üzleti elképzeléseit úgy, hogy mindamellett a munkavállalók is fontos szerepet és anyagi elismerést kapjanak.

Az MTSZSZ egyedülálló, új típusú stratégiája szerint eredményes partnerségre törekszik a vállalatokkal, amely elősegíti a vállalat teljesítményének fokozását és javítja a munkavállalók körülményeit és anyagi biztonságát.

A panelbeszélgetések további részében Magyarország top üzleti konferenciáiról, a marketing szerepéről, kihívásokról és vezetői sikertörténetekről hangzottak el igen érdekes előadások például a Rosatom, a BDO, valamint a Morgan Stanley vezetőinek részvételével.

     Kiadó: Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete