A KKDSZ a Múzeumok éjszakáján, 2016. június 25-én szombaton, meghirdeti az Alacsony bérek éjszakáját és több helyszínen megmozdulásokat szervez.

 

 Gyere el, támogasd a könyvtárosokat, muzeológusokat, levéltárosokat, közművelődési dolgozókat! Azon az éjszakán segíts nekünk, amelyik éjszakát a mi munkánk teszi széppé! Szánj ránk legalább 10 percet! Segítsd megmutatni, hogy kik vagyunk! Köszönjük részvételedet előre is!

A Múzeumok Éjszakája nekünk: az alacsony bérek éjszakája!

Országos rendezvénysorozatban hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a munkavállalóink érdekében valódi tárgyalásokat, a bérek rendszerszerű és átlátható emelését és a kulturális közfoglalkoztatottak helyzetének javítását követeljük.

A KKDSZ ezen követelései továbbra is aktuálisak, a 2016. június 13-án bejelentett, de jelenleg nem átlátható szerkezetű béremelés ígérete mellett is! Jelenleg semmilyen garancia nincs arra, hogy valódi keresetnövekedést eredményezne a bejelentett béremelés.

Budapest, Hősök tere: hivatalosan bejelentett demonstráció keretében a KKDSZ felkérésére és szervezésében a Kvazár Akciószínház művészei tartanak figyelemfelhívó, ironikus előadást 3/4 8-as kezdettel a Hősök Terén, a Műcsarnokkal szemben. Előtte beszélgetés, szórólaposztás 18.30-tól. Szomszédunk a Cseh Sörfesztivál!

A Kvazár Akciószínház korábbi 2016. január 20-i, a KKDSZ-t támogató akciójának rövidített változata megtekinthető itt az első 12 perc tartalmazza az akkori előadásukat.

Budapest, Budai vár: 4 várbeli közgyűjtemény dolgozói összefognak!

Kecskemét: séta a "hírös város" nevezetes helyeineek meglátogatásával, röplaposztás!

Keresd az egyes akcióink eventjeit a facebookon.

Gyere el, támogasd a könyvtárosokat, muzeológusokat, levéltárosokat, közművelődési dolgozókat!

Azon az éjszakán, amit ezeknek az embereknek a munkája tesz széppé! Szánj ránk 10 percet vagy fél órát!