Parragh László soha nem volt a munkavállalók és a vállalkozók támogatója, de a funkciójához és egyes pozíciókhoz rettentően ragaszkodó megmondónak azonnal le kell mondania minden tisztségéről.

Elfogadhatatlannak tartja ugyanis a VDSZ, hogy a magyar nemzet jövőjét biztosító pedagógusokba azok után rúgjon bele, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökeként milliárdokat szakított le a szakképzés szétverése okán. A magyar polgárok bizalmi indexének egyik legmeghatározóbb csoportját, a tűzoltókat pedig úgy alázza meg az adrenalin löket emlegetésével, hogy közben a MOL NyRt. FB tagjaként milliós részvényjuttatást vesz át.

Parragh László folyamatosan szerepzavarban van. A mai napig nem értette meg, hogy a kamara, melynek elnöke, nem érdekképviselet, hanem köztestület. Az elmúlt időszakban tett nyilatkozatai alkalmasak egyes társadalmi csoportokkal szembeni gyűlöletkeltésre. Az, hogy a pedagógusok „csak nyaralgatnak”, a katások csalnak, a tűzoltók elégedjenek meg az adrenalinnal, az érdekegyeztetés pedig holmi elavult urizálás. 

A VDSZ álláspontja szerint Parragh Lászlónak szembe kellene néznie a realitásokkal, miközben a Szabadság téren a Bank Center felső emeletén egy másik univerzum világában éldegél.

Amennyiben Parragh László kurucos örökségét fontosnak tartja, tegyen erről tanúbizonyságot, ne töltse ki további 2 és féléves ciklusát, mert félő, hogy még számos társadalmi csoport kerülhet általa igaztalanul célkeresztbe. Ha nem talál lemondásához írószerszámot, mert nagy értékű karórára és MOL részvényekre költi jövedelmét, akkor szívesen ad neki a szakszervezet egy tollat!

 

Székely Tamás, a VDSZ elnöke