Sikeresen zárult az egyeztetés a székesfehérvári CSI Hungary KFt-nél a munkáltató spanyol képviselői és a magyar munkavállalókat képviselő VDSZ szakszervezet között, így elmarad a kilátásba helyezett sztrájk.  A munkáltató április 1-ig visszamenőleg minimum havi bruttó 20.000 forint béremelést biztosít minden munkavállalónak a korábbi szakmunkás béremeléssel együtt, kiegészítve a béremelést havi bruttó 20.000 forintra azokban az esetekben, ahol a béremelés mértéke ennél kevesebb volt. A folyamatos műszakpótlékot 20%-ban határozzák meg.

Az eleinte nehezen induló, végül 5 és fél órán át tartó megbeszélésen a spanyol képviselők rámutattak arra is, hogy Spanyolországban is rossz a helyzet a cégnél, ott csak 2%-os béremelést tudnak adni a dolgozóknak. A székesfehérváriak részéről elhangzott, hogy ők ezt megértik, de a helyzetükön ez nem változtat tekintettel arra, hogy a két országban mások az életkörülmények.

Székely Tamás VDSZ elnök úgy értékeli, hogy a CSI-nél történt megegyezés újabb állomása annak, hogy egy szakszervezet, mint a VDSZ ha erős keresztül tudja vinni az elképzeléseit.