GINOP-5.3.5-18-2019-00128

A HVDSZ 2000 és a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. együttműködése keretében felkészülés a foglalkoztatást érintő változásokra, a foglalkoztatási válsághelyzetek megelőzésére és a válsághelyzetek kezelésének módjaira a "C" – feldolgozóipar bútorgyártás

    1. április 16.

A projekt célja, hogy hogyan is lehet felkészíteni a foglalkoztatást érintő változásokra – jelen esetben a modern technológia bevezetésére – a KÉZMŰ bútorüzemének sajátos helyzetű - megváltozott munkaképességű - dolgozóit.

A koronavírussal okozott nehézségek ellenére, a háttérben tovább folytatódtak a munkálatok.

 A projekt célja továbbra is fennáll, vagyis, hogy, hogyan is lehet felkészíteni a foglalkoztatást érintő változásokra, a modern technológia bevezetésére, a KÉZMŰ bútorüzemének sajátos helyzetű megváltozott munkaképességű dolgozóit.

 A szakmai megvalósításért a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. a felelős. A közbeszerzéseket sikeresen lebonyolították. A nyertes cégekkel megkötötték a szerződéseket. Szociometrum Kft.; Enrawell Consulting Kft.

A 300 fős lekérdező kérdőív véglegesítése megtörtént, s elkezdődtek a felmérések. Szociometrum Kft.

A pilot-projektben már részeredmények is vannak. A projekt elemeinek megvalósulási helyszínei Hajdúnánás és Abádszalók.

 A munkálatok eredményét egy záró rendezvényen fogják közzé tenni, s megköszöni mindenki munkáját, hogy ebben a nehéz helyzetben is mindenki helyt állt.

A rendezvény helyszíne: Abádszalók.

 HVDSZ 2000 – Együtt erősebbek vagyunk!

 A Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 (HVDSZ 2000) és jogelődjei több mint 60 éve, 1952 óta védik elsősorban a településüzemeltetési és megváltozott munkaképességű dolgozók érdekeit, de gyűjtőszervezet lévén bárki a tagjai közé kerülhet.  A jelenleg több mint 10.000 tagot számláló szervezet, alapító tagja a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének és a Magyar Szakszervezeti Szövetségnek.  

 A projektről bővebb információt a www.hvdsz2000.eu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Kárpáti Anett

pályázati kapcsolattartó

Telefonszám:06-20-312-93-32

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Király András

HVDSZ 2000

elnök

Telefonszám:06-70-442-44-02

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.