A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) logisztikai partnere a védőfelszerelések, tesztek és lélegeztető gépek kiszállításában és raktározásában.

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL), mint a Waberer’s Csoport belföldi áruszállításért és raktárlogisztikáért felelős leányvállalata logisztikai támogatást nyújt a Magyar Kormánynak a Kínából érkezett összesen több mint 9 millió darab egészségügyi védőfelszerelés és egyéb eszközök raktározásában, illetve azok egyetemek és egészségügyi intézmények részére történő kiszállításában.

Az elmúlt héttől kezdődően a Kínából érkezett eszközök és felszerelések a WSZL fokozottan védett, temperált központi raktárába kerülnek betárolásra, biztosítva az azonnali online készlet követést az érintett szervezetek felé.

Március 25-től már több illetékes intézmény élt a raktári személyes átvétel lehetőségével, amelynek keretében megközelítőleg 1000 karton védőfelszerelés került kiadásra a kórházak és egyetemek számára.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve Magyarország legnagyobb logisztikai rendszere garantálja, hogy a védőfelszerelések a lehető leggyorsabban kiszállításra kerüljenek a hazai egészségügyi intézményekbe. A WSZL egy nap alatt megszervezte, hogy a mai napon 82 kórház csaknem 150 m3 védőfelszerelést kapjon előre egyeztetett időpontra történő érkezéssel, és folyamatosan dolgozik a további szállítások azonnali teljesítésén is.

Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL)

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ