A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete üdvözli a Szülői Hang felmérését, amely a szülők nézőpontjából, konkrét tapasztalataiból, adatok újszerű feldolgozásával világít rá a tanárhiány jelenségére.

A kérdőívre adott válaszok alapján még inkább alátámasztottnak látjuk szakszervezetünk véleményét, miszerint az ismerté vált, betöltetlen pedagógus álláshelyek száma pusztán a jéghegy csúcsát jelentik, s a probléma jóval nagyobb és összetettebb, mint ahogy azt a fenntartók és az oktatásirányítás kommunikálja. A PDSZ véleménye szerint ahhoz, hogy a kérdés súlyát a döntéshozók teljességgel elismerjék, és megfelelő intézkedéseket tegyenek, a Szülői Hang jelen kezdeményezésének igényességét hordozó, az érdekeltek összehangolt cselekvését eredményező programra van szükség. Egy ilyen program megvalósítását a szakszervezet prioritásként kezeli.

 


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ