A „MUNKAHELYI EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG ERŐSÍTÉSE A BÁNYÁSZAT, KŐFEJTÉS ÁGAZATBAN” C. GINOP-5.3.4-16-2016-00009 PROJEKT keretében 2018. június 7-én, Tarcalban tartja meg munkavédelmi témájú képzését.

 A 2018.június 7-én megvalósuló képzés a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete és a Magyar Bányászati Szövetség közös – a GINOP-5.3.4-16-2016-00009 projekt keretében tervezett – munkavédelmi tárgyú képzése.

A képzést megelőzően a GINOP projekt keretében elkészült a speciális - a képzés során is felhasználásra kerülő - tananyag. Ugyanakkor a tananyag a további munkavédelmi képzések során is használható lesz.

A képzés során az ágazatban működő munkavállalók, munkavédelmi képviselők, szakszervezeti tisztségviselők részvételére számítunk; célja a résztvevők tudásának növelése az ágazatot érintő munkavédelmi és munkaegészségügyi kérdésekről.

A képzést tartó szakértők általános munkavédelmi , munkabiztonsági és munkaegészségügyi ismeretekkel foglalkoznak, összesen 8 tanórában.

További információ kérhető: Szabó Tibor, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.