A „MUNKAHELYI EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG ERŐSÍTÉSE A BÁNYÁSZAT, KŐFEJTÉS ÁGAZATBAN” C. GINOP-5.3.4-16-2016-00009 PROJEKT keretében 2018. április 26-án, Gyöngyösön, tartja meg a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete és a Magyar Bányászati Szövetség közös rendezvényét.

A 2018. április 26-án, Gyöngyösön (3200 Gyöngyös, Fő tér 7.), 10 órai kezdettel megvalósuló rendezvény a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete és a Magyar Bányászati Szövetség közös – a GINOP-5.3.4-16-2016-00009 projekt keretében tervezett – első tájékoztató rendezvénye.

A tájékoztató rendezvény célja az ágazatban működő munkavállalók és munkaadók célzott tájékoztatása az ágazatot érintő aktuális munkavédelmi és munkaegészségügyi kérdésekről. Fontos megjegyezni azt is, hogy a rendezvényen mind a munkaadók és a munkavállalók képviselői részt vesznek, lehetővé téve a közöttük lévő párbeszéd és együttműködés erősítését is a munkavédelem területén.

A kőbányászat munkavédelmi kérdéseiről a Colas Északkő Kft. műszaki igazgatója, Bőhm Balázs, a külszíni bányászat munkavédelméről pedig az ME Zrt. , Bányászati Biztonságtechnikai Osztályának vezetője, dr. Dovrtel Gusztáv számol be. Dr. Horn János, a BDSZ Munkavédelmi Bizottságának titkára pedig „Ásványvagyonunk és kapcsolata az energetikával, kiemelten a külfejtésekre” címmel tart majd előadást.

További információ kérhető:

Szabó Tibor, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.