Szolidaritásunkat fejezzük ki a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) által az önkormányzati munkavállalók bérkövetelésének alátámasztására 2018. január 12-re és 15-re meghirdetett sztrájkban résztvevő munkavállalókkal!

Támogatjuk az MKKSZ önkormányzati munkavállalók bérrendezésére vonatkozó követeléseit, támogatjuk az önkormányzati szolgáltatások magas színvonalának biztosítását is elősegítő megfelelő bérszínvonal és munkakörülmények megteremtéséhez szükséges intézkedések kikövetelését!

Támogatjuk a közalkalmazotti bértábla szerint fizetett munkavállalók garantált illetményrendszerében kialakult bérfeszültségek feloldását, a bérintézkedések által nem érintett közszolgálati dolgozók fizetésének rendezését, a differenciált, minőségelvű, megtartóerővel bíró bérezési rendszer visszaállítását célzó követeléseket!
Szolidaritásunkról biztosítjuk a közszféra valamennyi munkavállalóját!

Kiadó: Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ