Parragh László távozását követeli a tűzoltók szakszervezete: mintha az iparkamarai elnöknek fogalma sem lenne, mi történik Magyarországon. A tanárok szerint az iparkamara elnökének nyilatkozata „nagy fokú tájékozatlanságra vall”.

Salamon Lajos, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke szerint távoznia kell a közéletből Parragh Lászlónak, írja a Népszava. A szakszervezeti vezető a Népszavának azt mondta, hogy a tűzoltók értetlenül állnak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének nyilatkozata előtt.

Parragh László a Népszavában csütörtökön megjelent interjújában többek között arról beszélt, hogy a béreken túl sokféle motiváció létezik a különböző szakmacsoportoknál:

a tanároknak ott a szabad nyár, délután négykor hazamehetnek. Minden egyes szakmánál más és más. Egy tűzoltót motiválhat a társadalmi megbecsültség és az adrenalin-löket.

Az iparkamara elnöke minderről egy 11 milliós Rolex Cellinire megszólalásig hasonlító karórát viselve nyilatkozott – hívta fel a figyelmet az RTL.

Salamon Lajos szerint ezek nem jelentenek kellő motivációt a tűzoltóknak.

Forrás: 168 óra

 

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!