Hogyan változott a női vezetők aránya a felsővezetői szinteken? Hogyan tudja egy progresszív szervezet támogatni a női munkatársak fejlődését? Mi a civil szervezetek hozzáadott értéke? Fontosak-e az elismerések? Beszélgetünk a Menedzserszövetség Év Menedzsere díjakról is, valamint a 2 éve az MVÜK-val közösen elindított Év Női Menedzsere díj szerepéről.

Hallgassák meg Business Café -What’s Next? online interjú-sorozatunk 2021. évi harmadik adását, melyben Jaksity Kata műsorvezető mellett Kiss Anita Antónia, a Jövő Menedzsere Mentor Program korábbi mentoráltja, az EY Személyügyi Tanácsadásért felelős kollégája beszélget meghívott vendégeivel a női tehetségek felkarolásáról, a tudatos karrierépítésük támogatásáról, valamint a nők arányának vezetői szerepkörben történő növeléséről.

A beszélgetés főszereplői: Czakó Borbála, a Menedzserek a Társadalomért 2019 Különdíj kitüntetettje, a Hungarian Business Leaders Forum tiszteletbeli elnöke; Dr. Zolnay Judit, a Menedzserszövetség Elnökségi tagja, a MetLife Magyarország és Bulgária vezérigazgatója; Horváth János, a Menedzserszövetség Next Level Programjának szakértője, az MVÜK vezérigazgató-tulajdonosa; valamint Szalay Péter, az IBM Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 A felvételek itt érhetők el.