Hogyan lehet hitelesnek maradni otthonról a kisszobából? – ezt a kérdést járja körül a Pedagógiai esték következő előadója, Görög Ibolya. Az ismert protokollszakértő arról beszél, milyen új szabályokat hozott a home office a protokoll világában.

A Pedagógiai esték eddigi történetének legsikeresebb előadója, Magyarország legtapasztaltabb és legnépszerűbb protokoll szaktanácsadója, Görög Ibolya kedden este egy vadonatúj előadással tér vissza a Pedagógiai esték virtuális színpadára.

Görög Ibolya az elmúlt években négy telt házas előadást is tartott, eddig közel két és fél ezren hallgatták őt Szegeden, az IH Rendezvényközpontban.

Akinek eddig még nem volt szerencséje a sok humorral fűszerezett, személyes hangú előadását meghallgatni, kedd este 6 órától online megnézheti. Az előadást színpadi körülmények között rögzítették, hogy Görög Ibolya stílusa és előadásmódja most is ugyanúgy érvényesülni tudjon, mint személyes találkozás esetén.

„Több mint egye éve, hogy aki csak lehet, otthonról dolgozik, tanul. A home office világa hozott új szabályokat a protokoll világában, nem beszélve a videokonferenciákról, az online előadások tartásáról. A járvány felülírta a találkozáskor szokásos kézfogást, puszit is. De akkor hogy is legyen a kapcsolatfelvétel, hogyan lehet hitelesnek maradni otthonról a kisszobából?” – az előadás ezekre és más, kapcsolódó kérdésekre igyekszik majd választ adni a Görög Ibolyától már megszokott könnyed és élvezetes stílusban.

Mentor(h)áló és az IH Rendezvényközpont tavaszi rendezvénysorozatának kilencedik előadója, Görög Ibolya előadására jegyek már 1800 forintos áron is válthatók az IH jegyértékesítési felületén.

Az online előadás pontos időpontja május 18., kedd 18 óra, de a felvétel a meghirdetett kezdő időponttól számított 24 órán belül bármikor megtekinthető.

 

Forrás: szeged.hu