Az egészségügyi tapasztalat feltétel. Állítják, a legbiztonságosabb védőfelszereléseket adják, az óránként nettó 1500 forintos munkához – olvasható a 168 óra oldalán.

Ön is a hétköznapi hősök közé tartozhat, amennyiben egészségügyi tapasztalattal rendelkezik

hirdeti egy nyugdíjas szövetkezet a Facebookon, amely PCR- mintavételi munkatársakat toboroz nyugalmazott egészségügyi dolgozók körében. Az egészségügyi tapasztalat feltétel.  

Mindennap kellene dolgozni, a bérezés nettó 1500 forint óránként. A hirdetés állítja, a legbiztonságosabb védőfelszereléseket adják, és mindennapos dolgozói szűrővizsgálatot is biztosítanak.  

Kérdéseinkkel megkerestük a szövetkezetet is: hány álláshelyre keresnek dolgozókat, mennyire biztosak a veszélyeztetettek körébe tartozó csoport védelmében. A szövetkezet válaszában azt írta, a kérdésekre legkorábban november 20-án tudnak válaszolni, "jelenleg a lehetséges munkavállalók jelentkezését várjuk és a munkával kapcsolatos paramétereket, többek között a védőruházat, illetve az egyéb speciális körülmények részletezését az érdeklődők részére a november 20. utáni időszakban tudjuk közölni".

Forrás: 168 óra

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!