Limitált mennyiséget szállítanak ki az egyes termékekből, futárjaik csak kártyát fogadnak el. Az áruházlánc üzent a karanténba zárt vásárlóknak is – írja a Népszava.

 Online vásárlási limiteket és biztonsági intézkedéseket vezet be a koronavírus-járvány miatt a Tesco, hogy mindenkinek jusson az alapvető termékeikből - erről szombaton közleményben számolt be az áruházlánc.

Az egyik legfontosabb változás, hogy a legfontosabb árucikkekből csak 12 darabot lehet rendelni az online vásárlások során – a Tesco pedig már most jelzi: előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem lesznek elérhetőek.

 A vásárlókat kérik, hogy foglaljanak jó előre – akár három hétre is kiszállítási időpontokat, mivel az országos vészhelyzet miatt egyre több online vásárlóra számítanak. A szállítási időpontokat a kiválasztott napot megelőző munkanapon, 23 óráig lehet törölni, A futároknál csak kártyával lehet fizetni, hogy ezzel is elkerüljék a fertőzés kockázatát. A vállalat csak az árukiszállítás után vonja le a kártyákról vásárlás összegét.

A karanténba helyezett vásárlóknak megrendelésükben jelezniük kell helyzetüket; velük külön egyeztet majd a futár az átadás módjáról és helyszínéről. Ők is csak bankkártyával fizethetnek, az árut pedig bevásárlószatyorban kapják meg. 

Forrás: Népszava

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!