A párizsi terrortámadás sokkolta a világot, amit a szakszervezeti mozgalom számos nyilatkozatban ítélt el. Ezek elolvashatóak a LabourStart honlapján.Többek közt a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség is kiadott egy nyilatkozatot.

Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy a szakszervezeti tagok gyakran a terrorizmus elleni harc frontvonalában küzdenek. Közéjük tartozik Nermin Al-Sharif, a Líbiai Tengerészek és Dokkmunkások Szakszervezetének vezetője. Mermin a női jogok szenvedélyes és elkötelezett harcosa az arab világban, aki a Qatar Airways-nél képviseli a dokkmunkások és a tengerészek jogait. Annak ellenére végzi ezt a veszélyes munkát, hogy hazájában polgárháború dúl.

November 8-án a Nermin által vezetett autót egy lövés érte. Most már kiengedték a kórházból, ahol a sérüléseit kezelték. Ez volt a második életére törő kísérlet, amit három jól ismert líbiai női aktivista meggyilkolása előzött meg. A Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség kérésére indították ezt az online kampányt, ami azt követeli Líbia kormányától, hogy védje meg a szakszervezeti és az emberi jogokért küzdő aktivistákat.

 A kampány szervezője, Eric Lee azt kéri, mindenki szánjon rá egy percet, támogassa a kampányt és terjessze ezt az üzenetet.