Országos üzemi tanácsi konferenciára hívjuk az érdeklődőket április 11-én. A konferencia szervezői az üzemi tanácsok előtt álló legfontosabb feladatokról kívánnak áttekintést adni a résztvevőknek. Ilyen aktuális teendőnek tekinthetők megítélésünk szerint a foglalkoztatással kapcsolatos kérdések, a magyarországi bérek felzárkóztatásának ügye, a robotika és a technológiai fejlesztések következményei. Természetes, hogy a jelen és a jövő nagy gazdasági kérdései között reflektálni kívánunk az üzemi tanácsok mindennapos tevékenységével kapcsolatos kérdésekre is: mennyiben változtatta meg tevékenységüket az új Munka Törvénykönyve, lehet-e a dolgozók részvételi jogait jól gyakorolni az Mt. által biztosított feltételek között? 

A konferencia lebonyolítását úgy szervezzük, hogy a plenáris üléseken elhangzó előadások után szekcióüléseken beszéljük meg egy-egy téma részleteit, majd a szekcióüléseken elhangzott legfontosabb megállapításokat újra a plenáris ülésen ismertetjük.

A rendezvényre az üzemi tanácsok tagjai, a szakszervezetek tisztségviselői és a vállalatok HR munkatársai mellett, minden érdeklődőre számítunk.

A részletes program itt olvasható.