Szabó Éva Zsuzsanna eddigi alelnök lesz a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) új elnöke - írja az eduline.hu.Ahogy arról korábban beszámoltunk, Galló Istvánné januárban jelentette be, hogy két ciklus után nem indul újra az elnöki tisztségért. Galló Istvánnét 2008-ban választotta meg a kongresszus elnöknek, majd 2013-ban újraválasztotta. Öt évre szóló megbízatása idén június végén jár le.

A PSZ elnöki pozíciójáért Csabalik Zsuzsanna, a miskolci középiskolai szervezet titkára, Szabó Éva Zsuzsanna alelnök és Tarnay Attila Csongrád megyei elnök indult.

"Szabó Zsuzsa eddigi alelnököt választotta elnöknek július 2-ától a Pedagógusok Szakszervezetének tisztújító kongresszusa 2018. június 30-án. Az alelnökök és a vezető testületek megválasztása még tart Siófokon" - közölte szombat délután a PSZ Facebook-oldalán.

Forrás: eduline.hu

Hozzászólok a Facebookon

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ