Komjáthi Imre, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) egyesület elnöke, a Közmunkások Szakszervezetének társelnöke nyílt levélben kéri számon Bajkai István fideszes képviselőtől az alkotmánymódosítás okán,  a keresztényi gondolkodást. Teszi ezt azzal a képviselővel akinek ügyvédi irodája az  SBGK 470 millió forintért szerződött a miniszterelnökséggel 3 havi munkára.

A keresztény emberek Alkotmánya a Biblia. Jézus tanításai között nem találtam olyat,ami arról szólna, hogy zárjuk börtönbe a nincsteleneket. Alkotmánymódosítás?

Nyílt levél Bajkai Istvánhoz!

Bajkai Úr! Ön azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy tüntessék el az utcákról a hajléktalan embereket. Arra hivatkozik, hogy minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely és a munkalehetőség.

Ön azt állítja,hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról. Bajkai Úr!

Ön szerint a nettó 54 ezer forintos közmunkás bérből mindenki megfelelő szállást biztosíthat magának.

Mégis hol?

Úgy tűnik, hogy Ön nincs tisztában a mai albérlet árakkal. Ez nem is csoda, mert Önnek nem 54 ezer forintot kell beosztania egy hónapra, hiszen az Orbán-család ügyvédjeként olyan jól keres, hogy azt is megteheti, hogy 3 millióval támogassa a Fideszt.

Bajkai Úr!

Az Ön javaslata, Lázár bemondásának alaptörvénybe emelése: mindenki annyit ér, amennyije van!
Az Ön álkeresztény pártja a szőnyeg alá akarja seperni a szegénységet. Az alaptörvény-módosítással akarnak minden nekik nem tetsző dolgot eltüntetni az utcákról: a tüntetőket és a nincsteleneket is. Nem a problémát akarják megoldani, csak nem akarják, hogy nap mint nap szembesüljünk a gondokkal. Ez nettó beismerése annak,hogy Önök alkalmatlanok a kormányzásra. Úgy gondolják,hogy ezt a problémát is megoldják gyűlölet propagandával és óriásplakátokkal?

Bajkai Úr!

Tudom,hogy az Ön pártjában nem alapfeltétel a lelkiismeret és  a szégyenérzet. Én még is azt javaslom,hogy nézzen kicsit magába. Ha a lelke mélyén még talál egy csöppnyit is a keresztényi szeretetből,akkor szégyellje el magát nagyon mélyen és vonja vissza a javaslatát.

Ellenkező esetben az sem menti meg a lelkét az elkárhozástól,ha egy tucatnyi pap előtt fogja meggyónni a nincstelen és kiszolgáltatott emberek ellen elkövetett bűneit.

Komjáthi Imre

Forrás: varosikurir.hu

 


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ