Luxuséttermekre és szállodákra költötte Robert de Niro produkciós cégének egy volt dolgozója a vállalat pénzét, miközben szinte semmit nem dolgozott. Hatmillió dollárt fizethet, ha bebizonyosodnak a vádak - írja a HVG.hu.

Hatmillió dollárra perelték be Robert de Niro produkciós cégének egyik volt középvezetőjét – írta meg a Variety. Chase Robinson áprilisban hagyta el a céget, de ettől még nem ússza meg a pert.

A vád szerint Robinson gyakorlatilag semmit sem dolgozott, miközben számolatlanul költötte a vállalat pénzét. Ennek egyik csúcsa az volt, amikor négy munkanap alatt összesen 55 részt nézett meg a Jóbarátokból, miközben a legmenőbb éttermekből hozatott magának ennivalót. Amíg ott dolgozott, összehozott valahogyan 32 ezer dollár, azaz 10 millió forint értékű taxiszámlát, de hotelekre és éttermekre is hatalmas összegeket vert el. Pedig a fizetése idén már havi 300 ezer dollár volt, de úgy tűnik, még ez sem volt elég.

Amikor áprilisban elment a cégtől, Robinson nevetségesnek nevezte az ellene felhozott vádakat. Meg is írt egy ajánlólevelet saját magáról, de Robert de Niro nem volt hajlandó azt aláírni.

Forrás: HVG.hu