A Glassdoor nyilvánosságra hozta a munkavállalói értékelések alapján, hogy melyik vállalatoknál a legjobb dolgozni az Egyesült Államokban. A rangsort egy tanácsadócég, a Bain & Company vezeti, a 100-as rangsorban 29 technológiai vállalat található – írja az mmonline.hu.

A felső vezetői tanácsadással foglalkozó Bain & Company 4,6-es értékelést kapott a munkavállalóktól, ezzel került a rangsor élére. A Glassdoor listáján egy technológiai cég, a videókonferencia megoldásokat fejlesztő Zoom Video Communications lett a második, míg a harmadik az In-N-Out Burger nevű gyorsétteremlánc.

A rangsorban egyébként elképesztő fölényben vannak a technológiai cégek, a százas lista közel egyharmadát ez a szektor adja.
A Top10-ben 5 vállalkozás található a szegmensből, köztük olyan, ismertebb társaságok, mint a LinkedIn, a Facebook és a Google.

A Facebook egyébként ezúttal a technológiai társaságok között is csak a negyedik legvonzóbb munkahely lett az Egyesült Államokban, pedig a lista 11 éves története során ötször is elsők voltak kategóriájukban.

A második legerősebb kategória a listán az egészségügy,

összesen 13 munkaadó képviseli a szektort a rangsorban. Kiskereskedelmi és gyártó vállalkozásból egyaránt 8-8 szerepel a listán és 5-5 tanácsadócég, valamint a pénzügyi szegmensben tevékenykedő társaság található a rangsorban.

A teljes lista itt található.

Forrás: mmonline.hu


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ