A Glassdoor nyilvánosságra hozta a munkavállalói értékelések alapján, hogy melyik vállalatoknál a legjobb dolgozni az Egyesült Államokban. A rangsort egy tanácsadócég, a Bain & Company vezeti, a 100-as rangsorban 29 technológiai vállalat található – írja az mmonline.hu.

A felső vezetői tanácsadással foglalkozó Bain & Company 4,6-es értékelést kapott a munkavállalóktól, ezzel került a rangsor élére. A Glassdoor listáján egy technológiai cég, a videókonferencia megoldásokat fejlesztő Zoom Video Communications lett a második, míg a harmadik az In-N-Out Burger nevű gyorsétteremlánc.

A rangsorban egyébként elképesztő fölényben vannak a technológiai cégek, a százas lista közel egyharmadát ez a szektor adja.
A Top10-ben 5 vállalkozás található a szegmensből, köztük olyan, ismertebb társaságok, mint a LinkedIn, a Facebook és a Google.

A Facebook egyébként ezúttal a technológiai társaságok között is csak a negyedik legvonzóbb munkahely lett az Egyesült Államokban, pedig a lista 11 éves története során ötször is elsők voltak kategóriájukban.

A második legerősebb kategória a listán az egészségügy,

összesen 13 munkaadó képviseli a szektort a rangsorban. Kiskereskedelmi és gyártó vállalkozásból egyaránt 8-8 szerepel a listán és 5-5 tanácsadócég, valamint a pénzügyi szegmensben tevékenykedő társaság található a rangsorban.

A teljes lista itt található.

Forrás: mmonline.hu