Betonozó gép kapta be egy munkás kezét, aki szerint a főnöke megpróbálta eltussolni a balesetet - számolt be az RTL Klub Híradója.

A 47 éves, háromgyermekes családapa azt mondta, egy Budapest belvárosi építkezésen történt a dolog, épp egy zsák cementet rakott a betonozó gépbe, amikor megcsúszott, a gép pedig bekapta a kezét. Egyik ujját levágta a gép, de másik kettőt is amputálni kell, így nem tud dolgozni.

A férfi azt mesélte a csatornának, hogy a baleset után a főnöke segítséget ígért, de végül csak húszezer forintot adott neki és a párjának. 

A munkás végül feljelentést tett, jelentette az esetet a rendőrségnek és az illetékes kormányhivatalnak is, akik kivizsgálják az ügyet.

A csatorna megkereste az építkezés fővállalkozóját, aki annyit közölt, hogy az ő munkatársukkal nem történt baleset az építkezésen, de számos alvállalkozó is dolgozik az épületen. Az alvállalkozók nem reagáltak a megkeresésre.

Forrás: HVG

 


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ