Megújult, digitális formában a jövő év elejétől újra elérhető lesz Magyarországon a Ticket Restaurant béren kívüli juttatás lehetősége Szép-kártyán – mondta Szendrő Tamás, az Edenred Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Edenred Magyarország Kft. kibocsátásában a tervek szerint 2022. január 15-től működik majd a főleg melegétkeztetésre fókuszáló Ticket Restaurant Szép-kártya, és ugyanazzal a három alszámlával – vendéglátás, rekreáció és szálláshely – működik majd, amit a Szép-kártya rendelet elvárásként meghatároz. Hozzátette, az Edenred Magyarország Kft. negyedik szereplőként lesz jelen a magyar piacon az OTP, az MKB és a K&H Szép-kártya kibocsátók mellett.

Szendrő Tamás rámutatott arra, hogy Magyarországon 4,7 millió munkavállaló dolgoznak, és ezzel szemben 2,5 millió Szép-kártya van a piacon, számításuk szerint a különbség, azaz 2,2 millió munkavállaló már olyan piaci potenciált jelent, amelyet érdemes megszólítani. Az ügyvezető igazgató felidézte, hogy a Ticket Restaurant utalvány 2012-ig volt Magyarországon elérhető, majd azt követően szüneteltették a terméket, mert a jogi szabályozás változásával megszűnt az étkezéshez kapcsolódó utalványnál a kedvezményes adózási lehetőség.

Hangsúlyozta, a Ticket Restaurant márkát menedzselő Edenred Magyarország 28 éve folyamatosan működik a magyar piacon munkavállalóknak, intézményeknek szóló ajándékutalványokkal, kártyákkal, juttatásokkal, most, hogy a Szép-kártya piacára lépve visszahozzák a Ticket Restaurant megoldást.

Az Edenred szolgáltatásait jelenleg több mint 50 millió munkavállaló, 850 ezer munkáltató és 2 millió kereskedelmi partner használja a világ 46 országában. Magyarországon több ezer munkáltató és több százezer munkavállaló ismeri és használja naponta a cég termékeit és megoldásait.

Forrás: MTI