Nem fogadta el az Audi Hungária Független Szakszervezetének (AHFSZ) bizalmi testülete a munkáltatói oldal március 5-i ajánlatát. Az Autopro cikke.

Jó hír viszont, hogy a tegnapi, kora estig tartó tárgyalási fordulón tovább közeledtek az álláspontok. Megállapodás született arról, hogy a munkaadó a következő, március 12-én megtartásra kerülő fordulón új ajánlatot fog bemutatni.

Az AHFSZ továbbra se enged a foglalkoztatási garancia tekintetében, annak mindenképpen az új megállapodás részét kell képeznie. A tegnapi eseményen ezzel kapcsolatban is egyeztettek a felek.

A március 5-én átadott bérajánlatba beemelték az inflációkövető alapbért. A munkáltatói oldal jövőre 20 ezer, 2022-ben pedig 30 ezer forinttal emelte volna a választható béren kívüli juttatás összegét, a hatodik évtől pedig évente havi 1500 forinttal emelte volna a lojalitási bónuszt.

Forrás: autopro.hu

 

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ