Tíz, mobilizált kormányablakhoz használatos járművet szállíthat a kormányhivataloknak a hódmezővásárhelyi székhelyű Tornádó International Jármű- és Gépgyártó Kft., nettó 119,8 millió forintért – írja a napi.hu.

 A mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat kialakításához szükséges gépjárművekre kiírt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő nyolc megyei- és a fővárosi kormányhivatal tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. A nyertesnek más funkciójú járműveket kell erre a célra átalakítania, de a részleteket nem tartalmazza a közlemény.

A Heves Megyei kormányhivatal két járművet vásárol, míg a többiek csak egyet-egyet. Ezek a következők: Fejér Megyei Kormányhivatal, Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Somogy Megyei Kormányhivatal, Tolna Megyei Kormányhivatal, valamint Budapest Főváros Kormányhivatala.

A nyertessel január 16-án kötöttek szerződést az ajánlatkérők.

A nyertes Tornádó cég mellett indult még a tenderen a kaposvári Kapos Járműgyártó és Javító Zrt., továbbá a budapesti székhelyű Duna Autó Zrt., valamint a Scorpio Kft. is.

Forrás: napi.hu

 

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ