Balogh János országos rendőrfőkapitány levelét megírta, ezzel letudva a vezetők év végi ünnepekkor szinte kötelező általános gyakorlatát. Annak rendje és módja szerint megköszönt az állománynak mindent, a levél szerint minden szép és jó. Mint írta, tovább javult a rendőrség társadalmi és szakmai megítélése, és kitért arra is, hogy "hazánk továbbra is a világ egyik legbiztonságosabb országa" – olvasható a Népszavában.

 Persze vannak még elérendő célok - tette hozzá a főrendőr. Az ünnepi sorokat itt tudják elolvasni. A Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon aztán megjelent egy válaszlevél, amit a főkapitánynak címeztek, és "Az ön állománya" aláírással láttak el. Mielőtt azonban nekilátnak elolvasni, jó ha tudják: van olyan rendőr, aki idén 29 napnyi túlmunkát gyűjtött be, és jövőre tovább romlik majd a helyzet - mindez annak köszönhető, hogy az állomány egyre csak fogy. Az már csak hab a tortán, hogy a válaszlevél írója szerint ő azt a FÉG PA–63-as pisztolyt használja szolgálatban, amit a nagyapja a nyugdíjba vonulásakor adott le 1972-ben.

Íme, a teljes válaszlevél: 

 

Forrás: Népszava

 

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ