Az Olajipari Szakszervezet félpályás útlezárást tart Százhalombattán jövő kedden „a Mol megkülönböztetés nélküli tisztességes, az Olajipari Szakszervezet által javasolt alapbérfejlesztése” érdekében – írja a Portfolio.

A szakszervezet a küldöttgyűlés határozata alapján tartja meg a félpályás útlezárást Százhalombattán, a Mol Nyrt. Dunai Finomítójának északi portájánál, 2018. április 17-én, 07:30 és 12:00 óra között. Közlésük szerint a rendőrség engedélyezte a félpályás útlezárást.

A félpályás útlezárás célja a szakszervezet megfogalmazása szerint

a Mol Nyrt. fizikai és szellemi munkavállalóinak - a szellemi munkavállalókra nézve lealacsonyító - megkülönböztetés nélküli tisztességes, az Olajipari Szakszervezet által javasolt alapbérfejlesztése.

A félpályás útlezárásra az érdekképviselet vár minden munkavállalót, függetlenül attól, hogy mely szakszervezet tagja vagy hogy szakszervezeten kívüli-e.

 Forrás: Portfolio


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ