Startlaphoz Csatlakozz!

A CGIL 24 órás általános sztrájkot tervez

Szakszervezeti tüntetés Rómában

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. október 20. szombat, 20:42

Ezrek tüntettek szombaton Róma központjában a legnagyobb olasz szakszervezeti szövetség felhívására azon a nagygyűlésen, amelyet a munkahelyek védelme érdekében és a gyárbezárások ellen tartottak.

    A CGIL tiltakozó nagygyűléséről beszámoló jelentésében a brit hírügynökség ezrekre tette a résztvevők számát, míg az orosz hírügynökség tízezrekről számolt be. Az ipar minden ágának képviseletében összegyűlt tiltakozók vörös léggömbjein és transzparensein a feliratok a Mario Monti vezette kormány távozását követelték, és sürgették a kabinetet, hogy tegyen többet a recesszió sújtotta munkások megsegítése érdekében. A megmozdulás szónokai követelték az elbocsátások beszüntetését a járműiparban, valamint a kiegészítő adók megszüntetése, a nyugdíjrendszer korszerűsítése és a munkanélküliség mellett foglaltak állást.

    A szakszervezeti szövetség a honlapján arra szólította fel a kormányt, hogy olyan intézkedésekre összpontosítson, amelyek ösztönzik a beruházásokat, fellendítik a foglalkoztatást, főként a fiatalok és a nők körében.

    A CGIL november közepére 24 órás általános sztrájkot tervez követeléseinek nyomatékosabbá tétele érdekében.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Szakszervezeti tüntetés Rómában.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector