Startlaphoz Csatlakozz!

Az elégedetlen pedagógusok átléptek a tovább küzdő szakszervezetbe

Mendrey mellé állnak a Szent László Gimnázium tanárai

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. január 24. csütörtök, 14:34

 Nem értenek egyet a Szent László Gimnázium pedagógusai azzal az egyezséggel, amit a Pedagógusok Szakszervezete aláírt a kormánnyal. A gimnázium szakszervezetének titkára a Klubrádiónak elmondta, hogy a pedagógusok létszámán kívül sok minden van még amiről nem sikerült megegyezni.

   A Szent László Gimnázium pedagógusainak szakszervezete úgy döntött, hogy a Galló Istvánné által elnökölt Pedagógusok Szakszervezetéből (PSZ) átlépnek a Mendrey László vezette Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetébe (PDSZ) mivel nem értenek egyet azzal a megállapodással, amit kedden aláírtak a pedagógusok sztrájkbizottságának tagjai. Az aláírást megtagadta a PDSZ mivel nem ért egyet a megállapodásban foglaltakkal. Tóth Viktor, a Szent László Gimnázium pedagógus szakszervezetének titkára a Klubrádiónak elmondta, hogy a PSZ-ből átlépnek a PDSZ-be. 

   A titkár elmondása szerint fontos, hogy a pedagógusok létszámának megőrzése sikerült, de egy sor más olyan probléma van, amit nem rendeztek megnyugtatóan. Ilyen például a kötelező óraszámok kérdése és az egyáltalán meghirdethető kurzusok száma. 
 
Forrás: Klubrádió

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Mendrey mellé állnak a Szent László Gimnázium tanárai.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector