Most péntekről jövő keddre, reggel 8 órára halasztották a Pest megyei mikro, kis és középvállalatok munkavállalói számára kiírt munkahelyi képzési uniós pályázat beadásának kezdetét - derült ki a hivatalos pályázati oldalon megjelent közleményből.

A VEKOP-8.5.3-17 kódszámú felhívásnál ezen felül más módosítás nem történt, így tehát a támogatási kérelmek benyújtására 2018. április 10-én reggel 8 órától 2018. május 11-ig van lehetőség. Fontos tudni, hogy ezen időszak alatt a támogatási kérelmek értékelése folyamatosan történik. A cégek egyébként projektenként 3-50 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak.

A központi régión kívüli cégek számára meghirdetett munkahelyi képzési pályázatok közül főként a kkv-knak szóló felhívásra erős az érdeklődés, bő két hét alatt a rendelkezésre álló keretet már túl is igényelték.

Forrás: Portfolio

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ