Április 15. – FEKETE/KOCKÁS nap – az oktatás szabadságáért és a szolidaritásért

Csatlakozzunk a FEKETE/KOCKÁS naphoz szolidaritási szelfivel!

Április 15-én a PDSZ - Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete két órás figyelmeztető sztrájkot hirdet reggel 8 és 10 óra között, a Tanítanék Mozgalom és a Civil Közoktatási Platform támogatásával. A tiltakozó pedagógusok nem csak saját céljaikért, hanem az egészségügyben, a közművelődésben és a szociális szférában dolgozókért is kiállnak.


Egyetértünk a pedagógusok követeléseivel, és együtt érzünk az oktatás ügyével, tanárokkal, diákokkal és szülőkkel, valamint az egészségügyben és a közművelődésben dolgozókkal.

Felkérjük minden tagunkat, támogatónkat és a szociális ágazat valamennyi dolgozóját, hogy álljunk ki egymásért, álljunk ki magunkért ezen a napon!

Kössetek fekete vagy kockás szalagot, vegyetek fel fekete vagy kockás inget! Lássák minél többen, hogy szolidárisak vagyunk egymással: készítsetek magatokról egyéni vagy csoportos szelfit, munka előtt, munka után, otthon vagy az intézmény előtt, és küldjétek el nekünk a Közösen a Szociális Területért oldalon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Álljunk ki magunkért, álljunk ki a jövőnkért!

Fekete/Kockás nap- április 15. a FACEBOOKON

Forrás: bddsz.hu