Minősíthetetlen körülmények között nyaraltak Balatonaligán azok a nagycsaládosok, akik az Erzsébet-program keretében jelentős állami támogatást kaptak pihenésükhöz.

Erősen fapados szállás, kosz, penész, bűz és kritikán aluli ételek fogadták az Erzsébet-programban, állami támogatással üdülő nagycsaládokat a Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségében lévő Club Aligában az első turnusokban

írja a 24.hu olvasói levelek alapján. A program résztvevői után átlagban családonként több mint 200 ezer forintot számítottak, aminek alig tíz százaléka volt az általuk fizetett önrész, a zöm Erzsébet-programos támogatás.

Átlagosan 210 ezer forint körüli családonkénti ár és 1700 család mellett ezek szerint 357 millió forintot zsebelhet be a nagycsaládosok üdültetésével a Club Aliga ebben a szezonban. Az átlagosnak vett 17 500 forinttal számolva mintegy 30 millió forint a nagycsaládosok által befizetett önrész és 327 millió forint körül lehet az Erzsébet-programból biztosított támogatás.

Az olvasói levelekből az derült ki, hogy

a szálláson és az étkezésen túl nemigen kaptak szolgáltatást a családok. A parkoló a leírások szerint elhanyagolt, az első turnusukból többen is jelezték, hogy a tévé nézhetetlen volt, hiányolták a gyerekprogramokat, az animátori szobához gazzal benőtt út vezetett, az épület tele pókhálóval. A szép környezetben lévő strandon elérhető szolgáltatások mind fizetősek, a parton fölállított vízi csúszda ára 2000 forint/fő/nap, az esti kertmozi belépője 1200 forint/fő.

Forrás: napi.hu

 

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkon!

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ