A szakszervezet azt írja, így próbálnak segíteni a látottak feldolgozásában – írja a HVG.

Közleményben tudatta a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete, hogy egy-egy hosszú hétvégére szóló pihenést ajánl fel azoknak a tűzoltóknak, akik a hét ember halálát követelő mezőörsi balesetnél dolgoztak.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap egy előzési manőver után két autó ütközött a 81-es főúton Mezőörs közelében, és mindkét autó kigyulladt. A balesetben a két autóban tartózkodó mind a hét ember meghalt, köztük egy kilencéves kisfiú is.

A szakszervezet azt írja, a mentésen dolgozó tűzoltóknak a szervezet valamelyik saját tulajdonú nyaralójában ajánl fel egy-egy hosszú hétvégét, mert mint írják

mi tűzoltók tudjuk és ismerjük azokat a soha el nem múló érzéseket, amik egy ilyen baleset után a beavatkozásban részvevőkben kavarognak. Azt is tudjuk, hogy azokat az emlékeket, amik ott keletkeztek, kitörölni soha nem lehet az agyunkból, de talán egy kis pihenés a szeretteinkkel megkönnyíti ezen borzasztó dolgok feldolgozását.

Forrás: HVG


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ