Nem kapta meg 600 fontos, azaz nagyjából 220 ezer forintos fizetését egy brit építőmunkás, aki emiatt egy kis markolóval szétzúzta egy liverpooli hotel recepcióját – jelentette a helyi sajtó. A munkás aznap kezdett a rombolásra, amikor át kellett volna adni az elkészült épületet – írta a Guardian, egy, az építkezésen dolgozó munkásra hivatkozva.

A rombolást több munkás is végignézte, és az esetet többen is videóra vették.

Ez történik, amikor az emberek nem kapják meg a fizetésüket

lehet hallani a felvételen.

A minimarkolós rombolás hétfőn, helyi idő szerint délután 3 óra körül történt a Liverpool Innovation Parkban felépült Travelodge szállodában. A videón látni, ahogy a munkás felhajt a géppel a lépcsőn, majd áttöri az üvegajtós bejáratot, majd behajt az előtérbe, és tovább folytatja a rombolást.

Az egyik ott dolgozó munkás elmondása szerint aznap lett volna az épület átadása.

Mindennel elkészültünk, az utolsó csempét is a helyére tettük, feltakarítottunk és minden tökéletes volt

– mondta el Samuel White a Guardiannek. A férfi megerősítette a közösségi oldalakon terjedő információt, hogy markolót vezető munkásnak 600 fonttal tartozik munkaadója.

A rendőrség még keresi a férfit, aki a rombolás után elmenekült a helyszínről. A rendőrség közlése szerint egy embert kellett ellátniuk a kiérkező mentősöknek, mert diesel ment a szemébe. Más nem sérült meg.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az épületben mekkora kár keletkezett. A fővállalkozó közlése szerint strukturális károk nincsenek, és a szükséges javításokkal hamar el tudnak majd készülni – írta a Daily Mail.

Forrás: 24.hu