Budapest XV. kerületének polgármestere, Németh Angéla lépett arra, hogy a nyugdíjak utalása csúszik, és a kerület honlapján jelentette be, hogy étkezési utalványokat osztogat azoknak a nyugdíjasoknak, akik érintettek – írja az Index.

A döntésem értelmében a Polgármesteri Hivatal pénteken (2018. január 11-én) meghosszabbított ügyfélfogadást tart 18 óráig, és az érintettek étkezési utalványokat vehetnek át a nyugdíj késése miatti nehézségek áthidalására.

Németh szerint a nyugdíjasok hétvégi megélhetése került veszélybe, és az önkormányzatnak segítenie kell ilyen helyzetben. Némethet tavaly szeptemberben választották meg a kerület polgármesterének, a RÁTE-Szolidaritás jelöltjeként, a DK, az MSZP, a Párbeszéd és az MLP támogatásával indult.

A MÁK legutóbbi közleménye szerint egyébként a bankszámlákra még  pénteken meg fognak   érkezni a nyugdíjak, a postai kifizetés pedig hétfőn indul. 

Forrás: Index


Ha Te is szeretnél a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a Facookon és szeretnél egy ilyen keretet a profilképedre, akkor:
1. kattints a profilképedre
2. kattints a "keret hozzáadására"
3. írd be a keresőbe, hogy "Stop rabszolgatörvény"
4. húzással igazítsd a kívánt helyre
5. add meg, mennyi ideig akarod használni
6. fogadd el a változtatásokat

Eseménynaptár

Társ-szerkesztőségünk:

Sztrájk 2.0Meg­je­lent Ber­ki Er­zsé­bet tu­do­má­nyos i­gé­nyű össze­fog­la­ló mű­ve a mun­ka­harc esz­kö­ze­i­nek ma­gyar­or­szá­gi al­kal­ma­zá­sá­ról.
A Sztrájk 2.0 el­ér­he­tő e‐book for­má­ban.

További információ